KRABBEFARSERET ØRRED/LAKS

 

TILBEREDNINGSTID: 15 MIN

KOGE/STEGE TID: 20 MIN VED 200 GRADER

ANTAL PERSONER: 4 PERSONER

RÅVARER: 1 KG. ØRRED/LAKSFILET

1 DÅSE KRABBEKØD

3 CL. OLIE

1 LØG

1 RØD PEBERFRUGT

2 SPSK PERSILLE

1 SPSK ESDRAGON

50 GR. RASP

3 DL FISKEBOUILLON

1 HÅNDFULD REJER

2 SPSK HAKKET PERSILLE

OPSKRIFT: Et løg hakkes fint og sauteres i en gryde i olie med hakket peberfrugt, hakket persille og esdragon. Rasp og krabbekød tilsættes og vendes godt sammen. Farsen fordeles imellem de 2 ørredfileter og lægges i et smurt ildfast fad. Kom fiskebouillon ved. Bag fisken ved 200 grader i ca. 20 min. Hæld væden fra fisken.

Hakket persille og rejer drysses oven på ørredfileterne inden den

Serveres.

TIPS: Serveres med pillede kartofler og hollandaise sauce.