KRYDRET TORSK I FOLIE

 

TILBEREDNINGSTID: CA. 20 MIN.

KOGE/STEGE TID: CA. 30 MIN. V/200 G

ANTAL PERSONER: 4 Personer

RÅVARER: 1 TORSK PÅ CA. 1½ KG.

2 TSK. SALT

1 CITRON

2 TOMATER

1 TYND PORRER

1 LAURBÆRBLAD

8-10 HVIDE PEBERKORN

3 SPSK. SMØR

OPSKRIFT: Rens og skyl torsken og tør den godt. Skær den i tykke skiver, ca. 3 cm. Læg dem på et stort stykke dobbelt folie smurt med smør. Drys salt og groft kværnet peber på.

Læg en skive tomat på hver fisk og drys tynde porrer ringe over. Læg laurbærbladet midt i pakken, stik citron snitter ned imellem og fordel smørret på fiskeskiverne. Fold folien helt tæt, men ikke stramt sammen og læg pakken i ovnen ca. 30 min. v/ 200 gr.

TIPS: Server folie pakken uåbnet på et varmt fad, eller hæld forsigtigt smørskyen over i en lille skål først. Serveres med dild, kartofler og grønne krydderurter.