GRATINERET TORSK

 

TILBEREDNINGSTID: 10 MIN.

KOGE/STEGE TID: 15 MIN.

ANTAL PERSONER: 4 PERSONER

RÅVARER: 6-700 GR. TORSKEFILET

500 GR HEL SPINAT

1 LØG

2 TSK OLIE

1 DL. FISKEBOUILLON

1½ DL. FLØDE 13%

1 TSK MAJSSTIVELSE

1SPSK HAKKET FRISK BASILIKUM

½ TSK SALT

PEBER

50 GR REVEN OST

OPSKRIFT: Torskefileterne skæres ud i tern af 5x5 cm og lægges i en smurt ildfast form.

Fjern væden fra spinaten og grovhak den. Løget hakkes. Spinat og løg svitses på panden i olie. Bouillon, fløde, majsstivelse, basilikum, salt og peber tilsættes. Saucen hældes over torskefileterne.

Osten drysses over. Gratineres i ovnen ved 225 grader i ca. 15 min.

TIPS: Serveres med frisk pasta og italiensk brød