TORSK I BRADEPANDE

 

TILBEREDNINGSTID: 15 MIN

KOGE/STEGE TID: 20-25 MIN.

ANTAL PERSONER: 4 PERSONER

RÅVARER: 1 KG KARTOFLER

½ KG TORSKEFILET

½ KG LØG

REVET OST

SOVS 1 TOMAT ALA PIZZA

SOVS 2 KARRY/CHILI

SOVS 3 FISKESOVS AF STÆRK FISKEFOND

OPSKRIFT: Kartoflerne skrælles og skæres i skiver. De skal forkoges i 10 min. i letsaltet vand. Løggene skrælles og skæres i skiver. Fisken skæres i tern.

Kartofler og løg blandes og lægges i bradepanden og fiskestykkerne fordeles.

Det hele overhældes med en god flødesovs efter eget valg så smagen kan tilpasses ens ønsker.

Der sluttes af med revet ost på toppen.

TIPS: Server retten i fadet med sprød flutes