LAKSEKOTELET MED SHERRY OG ESDRAGON SAUCE

 

TILBEREDNINGSTID: 15 MIN

KOGE/STEGE TID: 40 MIN.

ANTAL PERSONER: 2 PERSONER

RÅVARER: 4 LAKSEKOTELETTER UDEN BEN

100 GR GLØDEOST MED LØG OG KRYDDERURTER

SAUCE:

1 DL FISKEFOND

1 DL TØR SHERRY

4 DL CREME FRAICHE 38%

FRISKHAKKET ESDRAGON

SUKKER

CITRONSAFT

MAIZENA

 

OPSKRIFT: Lav en lomme midt på laksekoteletterne og smør flødeosten heri. Læg dem på bagepapir i bradepanden. Tildæk med sølvpapir og bag dem i ovnen 25 min v/ 200grader.

Til saucen koges fiskefond og sherry ned til det halve, afkøl, tilsæt cremefraiche. Lad saucen koge i 5 min, tilsæt esdragon og smag saucen til med citronsaft og sukker. Kan evt. jævnes med maizena.

 

TIPS: Serveres med aspargeskartofler og tomatbåde.