RØDTUNGEFILET MED

PEBERCREME

 

TILBEREDNINGSTID: 10 MIN

KOGE/STEGE TID: 35 MIN

ANTAL PERSONER: 4 PERSONER

RÅVARER: 1 STOR RØDPEBER

OLIE

½ DL. HVIDVINSEDDIKE

2 DL. HVIDVIN

¼ L FLØDE

¼ L FISKEFOND

MEL, SALT, PEBER

OPSKRIFT: Rød peber skæres i terninger og steget i olie, til den er blød. Tilsæt hvidvinseddike og kog ind, til eddiken er fordampet. Hæld hvidvin ved og kog ind til halvdelen er fordampet. Tilsæt fløde og fiskefond og kog i 10 min. , blendes og smages til med salt og peber.

Rødtunge fileterne skylles og vendes i mel tilsat salt og peber, hvorefter de steges i varm olie i 6 min.

TIPS: Serveres med spinat, ris, asparges eller kogt blomkål.