SPANSK TORSKERET

 

TILBEREDNINGSTID: CA. 15 MIN

KOGE/STEGE TID: CA. 20 MIN. V/200 G

ANTAL PERSONER: 4 Personer

RÅVARER: 3/4 KG. TORSKEFILET

SALT OG PEBER

SAFT AF 1/2 CITRON

2 STORE LØG

2 SPSK. SMØR

5 TOMATER

1 BUNDT PERSILLE

1/8 L PISKEFLØDE

OPSKRIFT: Drys salt på torskefileterne, dryp citronsaft over og læg filetterne køligt.

Skær løggene i tykke ringe og svits dem let i 1 spsk smør. Tilsæt kvarte tomater, hakket persille, salt og peber, og lad grøntsagerne snurre i 2 min.

Læg dem i et ovnfast fad med fisken ovenpå og dryp 1 spsk smeltet smør på.

Sæt fadet i ovnen til fisken er næsten mør, hæld piskefløden over og steg i yderligere 4-5 min.

TIPS: Serveres med brød og med bagte kartofler og salat eller bare med brød.