SPANSKE FILETER I FAD

 

TILBEREDNINGSTID: CA. 25 MIN.

KOGE/STEGE TID: 30 MIN. V/200 G I OVN

ANTAL PERSONER: 4 Personer

RÅVARER: PANERING:

1 ÆG

7-8 SPSK RASP

SALT OG PEBER

ØVRIGE:

1 KG. TORSKEFILET ELLER FISKEFILET.

2 LØG

2 DL HVIDVIN OG 1 DL VAND

2 DL PISKEFLØDE

2 SPSK KONCENTRERET TOMATPURE`

2 FED HVIDLØG (KAN UDELADES)

BASILIKUM, 1 SPSK FRISK ELLER 1 TSK TØRRET

SALT OG PEBER

1 DÅSE FLÅEDE TOMATER

50-100 GR. KOGTE PILLEDE REJER

OPSKRIFT: De skyllede fiskefileter paneres i æg og rasp. Læg dem på et fad et par min., således paneringen kan sætte sig. Brun fiskefileterne hurtigt på begge sider i varmt fedtstof. de behøver ikke at blive gennemstegt. Læg dem herefter i et ovnfast fad.

Pil løggene, skær dem i ringe og steg dem bløde på panden, tilsæt hvidvin, vand, fløde, basilikum, saft fra de flåede tomater, salt og friskkværnet peber.

Hæld herefter blandingen over fiskefileterne i fadet.

Fordel de flåede tomater oven på fadet og til den i en forvarmet ovn (200 gr.) i 30 min.

Fordel herefter rejerne oven på fadet og giv dem yderligere 2-3 min., så rejerne bliver gennemvarme, men ikke stegte.

TIPS: Retten serveres direkte i fadet og lav løse ris til. Der kan også bruges fiskefilet’er istedet for torskefileter.