FISK I ASPARGES

 

TILBEREDNINGSTID: 10 MIN

KOGE/STEGE TID: 30 MIN V/ 200GR

ANTAL PERSONER: 2-4 PERSONER

RÅVARER: 400 GR. FISKEFILET

2 SPSK. CITRONSAFT

GR. REJER

SALT OG PEBER

SOVS:

3 SPSK. MEL

2½ DL. FLØDE 13

1 DS ASPARGESSNITTER (300 GR)

1 TSK SALT

LIDT HVID PEBER

OPSKRIFT: Fisken foldes 1 gang og lægges i et fad. Dryppes med citronsaft og drysses med salt og peber. Rejerne fordeles over fisken. Mel, fløde, aspargesvand piskes sammen i en gryde og koges igennem. Tilsæt asparges og smag sovsen til med salt og peber. Fordel sovsen over fisken og drys med rasp.

Sættes i ovnen ca. 30 min. ved 200 gr.

TIPS:

Serveres med små pillekartofler med persille.