TUN a la ENGELSK BØF

 

TILBEREDNINGSTID: 20 MIN

KOGE/STEGE TID: 20 MIN

ANTAL PERSONER: 4 PERSONER

RÅVARER:

4 TUNBØFFER CA. 150-200 GR. PR. STK.

2-3 STORE LØG

1-2 DL. PISKEFLØDE

STEGEMARGARINE/SMØR

SALT OG PEBER

KULØR

OPSKRIFT:

Skær løgene i tynde skiver, og steg dem i lidt margarine eller smør på panden. Kog panden af, (evt. med lidt af løgene) og gem afkoget.

Tør tun bøfferne i køkkenrulle, tryk dem evt. lidt flade hvis de er meget tykke. Vend dem hurtigt på en tør pande, krydder med salt og peber og steg dem i margarine eller smør på panden, ca. 6-7 min. på hver side.

Tag dem af panden, læg løgene ovenpå, og hold dem varme.

Kog panden af , og begge afkog over i en gryde.

Koges igennem, fløden og kulør tilsættes, smages til med salt og peber.

TIPS:

Serveres med aspargeskartofler, grønne bønner og asier.

OPSKRIFT FRA:

Britta Muff