INDBAGT HAVØRRED M/SPINAT

 

TILBEREDNINGSTID: 15. MIN

KOGE/STEGE TID: 45 MIN

ANTAL PERSONER: 4 PERSONER

RÅVARER: 5-700 GR HAVØRREDFILET

BUTTERDEJSPLADER

ÆG

HELBLADET SPINAT

SMØR

SALT

SUKKER

-----

TOMATER

RØDLØG

EVT. FETA

OPSKRIFT: Butterdejspladerne rulles ud - vandet trykkes af spinaten, som sauteres i smør i en gryde (smages til med salt og lidt sukker). En fiskeside lægges på butterdejen, fisken krydres med friskkværnet peber og salt. Ovenpå lægges spinaten. Dejen pakkes om fisken og stryges på kant og overflade med sammenpisket æg.

Bages i ovnen i ca. 35-45 min. ved 200 grader.

TIPS: Serveres med pasta (hjul) med oregano sauce. Kan krydres med dijon-sennep og oregano.

Tilbehør kan være en tomatsalat med rødløg og feta.