CHILITORSK

 

TILBEREDNINGSTID: 5 MIN.

KOGE/STEGE TID: 10 MIN.

ANTAL PERSONER: 4 PERSONER

RÅVARER: 500 GR. TORSKEFILET

OLIE

HVIDLØG

TYRKISK CHILI

FRISK REVET INGEFÆR

FISKEBOUILLON (OSCARS ANBEFALES)

OPSKRIFT: Fiskestykkerne brunes på panden. Olie, knust hvidløg, revet ingefær og chili blandes sammen og smøres på begge sider af fiskestykkerne.

Herefter salt og peber. Steges til de er næsten færdige og tages op af panden.

Af stegeskyen laves sovsen.

Tilsæt vand og fiskebouillon og jævn sovsen med maizena.

Smag til med salt og peber og tilføj evt. lidt revet ingefær.

Fiskestykkerne lægges tilbage i sovsen og simre til de er færdige.

TIPS: Server med ris. Pynt evt. med finthakket forårsløg.