RØDSPÆTTER MED KAVIARFYLD:

 

TILBEREDNINGSTID: 35. MIN.

KOGE/STEGE TID:

ANTAL PERSONER: 4 Personer

RÅVARER: 8 SMÅ RØDSPÆTTEFILET’ER

SALT

1 ÆG

RASP.

2 SPSK OLIE

50-75 G SMØR

1 SPSK. VINEDDIKE

1 CITRON

FYLD:

2 SPSK. CREME FRAÍCHE

1 ÆGGEBLOMME

1 LILLE GLAS KAVIAR

1 BUNDT GRØN DILD

OPSKRIFT: Drys fileterne med lidt salt. Rør creme fraiche til fyldet op med æggeblommen og vend kaviar og 2 spsk klippet dild i.

Fordel fyldet på 4 fiskefileter, læg de andre ovenpå og hold dem sammen i siderne med tandstikker.

Vend fisken i sammenpisket æg og derefter i rasp, blandet med salt og peber. Steg dem lysebrune i olie på begge sider, fjern forsigtigt tandstikkerne og læg fiskene på et varmt fad.

Hæld olien væk, brun smørret på panden og rør vineddike i. Hæld smørret over fiskene.

TIPS: Serveres med kogt broccoli og pyntet med dildkviste og citronskiver.