ITALIENSK CITRON TORSK:

 

TILBEREDNINGSTID: 10 MIN.

KOGE/STEGE TID: 30 MIN. I OVEN V/ 2OO GR.

ANTAL PERSONER: 4 Personer

RÅVARER: 800 GR. TORSKEFILET

2 LØG

3/4 CITRON

PERSILLE

SALT/PEBER

4-5 DL PISKEFLØDE

RASP OG SMØR

OPSKRIFT: 2 Løg skæres i skiver og svitses klare i en pande. De lægges i et smurt ovnfast fad. Ovenpå lægges citron skåret i skiver og det finthakkede persille. Ovenpå lægges torskefileterne, der drysses med salt og peber. 4-5 dl. fløde hældes ved.

fadet sættes i en 200 gr. varm ovn i min. 20 min. med folie over.

Herefter fjernes folien og fisken drysses med rasp og små smørklatter, hvorefter det gratineres i 10 min.

TIPS: Serveres med ris og salat, samt flutes.