KYST TORSK DE LUXE

 

TILBEREDNINGSTID: 15 MIN.

KOGE/STEGE TID:

ANTAL PERSONER: 4 Personer

RÅVARER: 500 GR. TORSKEFILETTER

100 GR. MAYONNAISE

1 BÆGER 18% CREME FRAICHE

½ BUNDT HAKKET PURLØG

LIDT HAKKET PERSILLE OG DILD

50 GR. CHAMPIGNON

1 DS ASPARGES

1 DS. REJER

2 TOMATER

2 SPSK. TOMATKETCHUP

1 LILLE HAKKET LØG

KARRY

SALT OG PEBER

OPSKRIFT: Torskefileterne koges forsigtigt ved svagt blus i 2-3 min. i vand tilsat salt og peber og et par citronskiver.

DRESSING

Fremstilles således:

Rens, skyl og hak champignon, blancher tomaterne, tag skinnet af og hak dem- Bland mayonnaise og creme fraiche i en skål sammen med de øvrige ingredienser inkl. torskefileterne.

Det hele lægges på et serveringsfad der pyntes med halve æg, rejer og dild kviste

TIPS: Serveres som kold ret med flutes eller kuvertbrød